Uluslararası Basın Merkezi İzmir’de açıldı!

Sıradaki içerik:

Uluslararası Basın Merkezi İzmir’de açıldı!

e
sv

Geri dönüşüm etkinliğine yoğun ilgi

14 Haziran 2022 11:46
avatar

hclife

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1150636f-abc2-4350-92d3-a281174ef560.jpg

Bodrum Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevreye sunduğu katkıları vurgulamak ve mesaj vermek adına gerçekleştirilen etkinliğe Mikrop Hikmet ve Türkiye’nin ünlü Aktivist kuaförü Harun Cici katıldı. Bodrum Belediyesi tarafından  geri dönüşümün çevreye sunduğu katkıları vurgulamak ve mesaj vermek adına gerçekleştirilen etkinliğe Mikrop Hikmet ve Türkiye’nin ünlü Aktivist kuaförü Harun Cici katıldı.
Medya Ege’nin Haberine göre Çevre haftası dolayısıyla Bodrum Belediyesi tarafından, İzmir Demokratik Anneler Derneği Başkanı Zerrin Aydemir ve Mundo Tekstil katkılarıyla geri dönüşümün çevreye sunduğu katkıları vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlik, büyük ilgi gördü.

Ege Tüm Engelliler Derneği’nden (Ege Teko) Tülay Yenice’nin hazırlayıp sunduğu geri dönüşüm defilesinde, atık materyallerden yapılan kıyafetler ve gelinlik, vatandaşların büyük ilgisini çekti. Kıyafetlerin mankenlik modeli kısmında da Bodrum Sağlık Vakfı gençleri, Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri, İzmir’de spor lisesinde derece alan otizmli jimnastik şampiyonu Selin Durgut boy gösterdi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli