Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
İzmir’de Erzurumlular Piknik Şöleninde Buluştu


İlk tören belediye önünde…
Nurcan Zeyrek “Üç yavrum var sözümü tutacağım, onlara hem anne hem baba olacağım”Manisa’nın 17 ilçesindeki bin 766 camide Zeyrek için sela okunurken, ilk tören Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde Zeyrek’in çalışma arkadaşları ve belediye personelinin katılımıyla yapıldı. Binlerce Manisalı da törende yer aldı. Zeyrek’in cenazesi, üzerinde Türk bayrakları ve taraftarı olduğu Manisaspor’un bayrağının konulduğu cenaze aracıyla belediye binasının önüne taşındı.
Belediyede düzenlenen törenin ardından Zeyrek için Hatuniye Camii’nde ve Cumhuriyet Meydanı’nda öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye on binlerce vatandaş akın etti. Ferdi Zeyrek’in eşi Nurcan Zeyrek, 18 yaşındaki Nehir ve 7 yaşındaki ikiz kızları Elif ve Zeynep Zeyrek tabutuna sarıldı.

Cenaze namazı binlerce Manisalının toplandığı meydanda kılındı. Buradaki törende AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncay Bakırhan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hazır bulundu.
Ferdi Zeyrek’in naaşı, kılınan namazın ardından Çatal Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Mezarlıkta da binlerce Manisalı, Zeyrek’i son yolculuğuna uğurlamak için bekledi. Zaman zaman izdiham yaşanan mezarlıkta CHP Genel Başkanı Özel, yol arkadaşı Zeyrek’in mezara defninde bizzat görev aldı. Gün boyu Ferdi Zeyrek’in tabutunu karanfillerle bezeyen binlerce kişi gibi mezarlıkta bulunanlar da mezarı yüzlerce karanfille donattı.

