İzmir’de iftar sofrasıyla hoşgörü ve barış mesajı

Sıradaki içerik:

İzmir’de iftar sofrasıyla hoşgörü ve barış mesajı

e
sv

Tortumlular Derneği’nin iftarına yoğun katılım

06 Temmuz 2015 11:32
avatar

hclife

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tortumlular Derneği’nin Karşıyaka Postacılar Düğün Salonu’nda verdiği iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Solist Harun Gün ve Neyzen İbrahim Savaş’ın sahne aldığı ilahi grubu Grup Hatipler’in iftar saatine kadar olan süreçte verdiği tasavvuf ilahileri ve ezgileri katılımcıların beğenisini ve büyük alkışını aldı.

HcLife (1)

Dernek Başkanı Yasin Aksu tüm katılımcılara yoğun katılımları ve desteklerinden ötürü teşekkür ederken “Burada yaşadığımız Ramazan ayının maveni huzurunun tüm dünya Müslümanlarının da yaşaması duasında bulunuyoruz ve özellikle Müslüman ülkelerde yaşanan savaşların ve acıların bir an önce son bulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HcLife (5)

Ak Parti Bayraklı Meclis Üyesi Rukiye Bayrak Karataş, Ak Parti Bayraklı Meclis Üyesi Mikail Bilici, HC Life Dergisi ve hclife.com.tr haber portalının sahibi ve genel yayın yönetmeni dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici, ses sanatçısı ve işadamı Mitat Papağan ve ses sanatçısı Mahmut Arı ’nın de katıldığı programda diğer katılımcılar şu şekilde sıralandı:

HcLife (4)

Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği Başkanı ve Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem, Ege Bölgesi Hasankaleliler Dernek Başkanı Hulusi Başaran, İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği Başkanı Kuddüs Başaran,

HcLife (2)

Bayraklı Erzurum Derneği Başkanı Veysel Turgut, Bayraklı Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Kip, Hınıs Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ali Uçar, Karayazılılar Derneği Başkanı Sıddık Çelik, Tekman Dernek Başkanı Mehmet Şahin, Köprü Köyleri Derneği Başkanı Arif Özen, Urla Fotoğrafçılık Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İdris Cici. İftar Türk ve Dünya Müslümanlarına barış, huzur, sağlık ve kardeşlik mesajı taşıyan dua ile son buldu.

HcLife (3)

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli